Jay Engels

Hoi je kent mij misschien wel als de “Blast-Zoon”. Toen mijn vader Eddie en mijn ome Paul moesten stoppen met hun bedrijf Blast-Zone bleven er veel spullen en tof schietgereedschap over. Omdat ik vaak hielp bij de activiteiten van Blast-Zone kreeg ik het idee om een eigen verhuurbedrijfje op te starten. Zo heb ik met hulp van mijn vader Party Game Verhuur opgericht. Samen proberen we steeds meer leuke spellen te bedenken en verhuurpakketen samen te stellen.

Eddie Engels

In 2016 heb ik samen met mijn broertje het bedrijf Blast-Zone opgericht. Ondanks dat we veel kinderfeestjes, battles en events organiseerden moesten we in 2020 de stekker uit Blast-Zone trekken. Onze uitdaging met Blast-Zone lag altijd in het vinden van een geschikte en betaalbare locatie. Uiteindelijk was het coronavirus hetgeen wat Blast-Zone de genadeklap gaf. Toch wilde ik iets doen met de opgedane ervaring. Dus toen Jay met het idee kwam om een verhuurbedrijfje op te starten, twijfelde ik geen moment om hem te gaan helpen.

We denken graag met jullie mee over de invulling van de activiteit(en). Dus of je nu een verjaardag, schoolfeest, sportdag, vrijgezellenfeest, familiedag of andere groepsactiviteit wilt organiseren. Neem gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar partygameverhuur@gmail.com.